Villa Veth by 123DV – MyHouseIdea

Welcome to new post: Villa Veth by 123DV – MyHouseIdea and get new design inspirations. Interior-Designing.net updating latest news about beautiful home designs, home decoration, interior design, Furniture design, Interior design, Bedroom Designs, Living Room Designs, Bathroom Designs, Kitchen Designs, Teen Room Designs, Kids room design ,Accessories design, Decoration design, Accessories design, Dining room design. It’s might be useful for you in decorating your home. You can share elegant pictures on your social network, or pin it in your interest collection. Please support and follow us to get new home design ideas and new design trends.

Villa Veth is an abstract villa in forest designed by 123DV in 2011, covers an area of 480 m² and is located in The Netherlands.

<![CDATA[ #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 25%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */ ]]>

Villa Veth is a modern, customized villa, a private residence for a family of four. It is situated on a large parcel of land by a forest in the eastern part of the Netherlands.
The driveway on the entrance side leads to a carport situated below the house. This places the cars out of sight and gives the impression of the house partially hovering. It is a simple architectural approach with a great visual effect. The house looks sleek and abstract on the outside, but has a warm and cozy interior.
The ground floor and principal living area of the two-storey residence is divided into two. On one side are the master bedroom and two kids’ bedrooms plus two small studios. The other half of the floor plan is taken up by an open-concept living area that includes the kitchen, dining and living spaces. The furniture in the living room is all custom designed. The kitchen, storage space, fireplace, piano and audio equipment form an integral part of the wall unit.
The living area of this bungalow with woodland is orientated towards the south. The curved glass wall enclosing the living area towards the spacious terrace is designed to visually minimize the boundary between inside and outside. From the inside of the house this provides a maximum experience of its surroundings. Supported with a single column clad with reflective metal, the low-profile roof extends to cover an outdoor patio. The large canopy and floor heating allow inhabitants to enjoy the terrace during cool autumn days.
Photography by Christiaan de Bruijne

Source: Myhouseidea.com

 

Leave a Reply